O Ουκρανός υπέγραψε στους Περιστεριώτες για 1+1 χρόνο.

Τον Μαξίμ Ιμερέκοφ πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Ατρόμητος, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Οι Περιστεριώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, για συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόκτησης του όγδοου ποδοσφαιριστή στο τρέχον καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μαξίμ Ιμερέκοφ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ζόρια Λούχανσκ, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ενώ προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Μαξίμ Ιμερέκοφ (23/1/1991) είναι Ουκρανός, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το 2014 αποκτήθηκε από την Ολεξαντρίγια στη οποία παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το 2016 μεταγράφηκε στην Τορπέντο.

Στη συνέχεια μετακόμισε για πρώτη φορά στην Κύπρο για να φορέσει τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές και δύο γκολ και το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην πατρίδα για να φορέσει τη φανέλα της Ντέσνα.

Στην Ντέσνα παρέμεινε μέχρι το 2021, έχοντας 66 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε τη διετή του θητεία με τη Ζόρια Λούχανσκ, της οποίας ήταν αρχηγός και πραγματοποίησε συνολικά 56 συμμετοχές, σκοράροντας και πέντε γκολ.

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μαξίμ Ιμερέκοφ που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 32, μίλησε στο atromitosfc.gr:

“Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο και μπορώ να μιλάω ως παίκτης του Ατρόμητου.

Ξέρετε ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, με πολλά επεισόδια, αλλά τέλος καλό, όλα καλά και είμαι πραγματικά ανακουφισμένος που όλα πήγαν καλά και είμαι στην Ελλάδα.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση του Ατρόμητου και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, για τις μεγάλες προσπάθειες και την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά φυσικά και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.

Όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν σε συζητήσεις, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς συμπατριώτες μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και πραγματικά, μου είπαν τα καλύτερα τόσο για τη χώρα, αλλά πολύ περισσότερο για τις συνθήκες που επικρατούν στον Ατρόμητο.

Έχω μάθει ότι φέτος είναι και τα 100ά γενέθλια της ομάδας μας, οπότε αυτή η σημαδιακή χρονιά πρέπει να αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας ώστε να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ