Σε περίπου 1 μήνα μπαίνουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες… ετοιμάζονται. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη , που τσεκάρει την αγορά για παίκτες που ενδεχομένως να εξελιχθούν σε μεταγραφικοί στόχοι. Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρχει απόφαση από το CAS. ή […]

Σε περίπου 1 μήνα μπαίνουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες… ετοιμάζονται. Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη , που τσεκάρει την αγορά για παίκτες που ενδεχομένως να εξελιχθούν σε μεταγραφικοί στόχοι.

Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρχει απόφαση από το CAS. ή αν έχει βγει θα είναι «καλή» για τους Κιτρινόμαυρους.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, μια περίπτωση που απ’ ότι φαίνεται δεν αφήνει αδιάφορο τον Άρη είναι κι αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 28χρονος εξτρέμ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι. Όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Kαι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει τεθεί στα υπόψη των Κιτρινόμαυρων. Η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες. Και φαίνεται πως ο Άρης θα κάνει κίνηση ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση από τη στιγμή ιδιαίτερα αν συνεχιστούν οι… χαμηλές πτήσεις του Χαϊρόβιτς.

Τονίζουμε ξανά βέβαια ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει ο Άρης δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο.

Ο Γιαννιώτας προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να του δίνουν την ευκαιρία να παίξει αρχικά στη Γερμανία (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και εν συνεχεία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, προτού οι μετοχές του πέσουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ