«Χρυσώνει» τον Κονγκολέζο, για να τον πείσει να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

O Σεντρίκ Μπακαμπού ήρθε στη χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο 32άχρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ.

Βρίσκεται, μάλιστα, ήδη σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την ανανέωση του συμβολαίου του, αν και οι καλές εμφανίσεις του στη Super League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία όσο και, εσχάτως, από την Τουρκία.

Η Σαμσουνσπόρ, μάλιστα, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, στο Λιμάνι έχουν θέσει ως βασικό στόχο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Η πρόταση που του έχουν καταθέσει αφορά νέο συμβόλαιο έως το 2025, με τις οικονομικές απολαβές του να ανέρχονται στα συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Κονγκολέζο βρίσκονται σε εξέλιξη και στον Ολυμπιακό ελπίζουν να έχουν θετική κατάληξη, παρά τους «μνηστήρες» που παραμονεύουν.

Τρία νέα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι. Το πρώτο είναι εκείνο της Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς.

Νέα δημοσιεύματα από το Κατάρ αναφέρουν πως οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του.

Σε πρώτη φάση, μάλιστα, φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ένα ποσό που φθάνει τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως, ώστε να τον κάνουν κάτοικο Ντόχας.

Από την άλλη, στο… κόλπο της απόκτησής του μπήκε και η Σαμπάμπ Αλ Αχλί, που έχει στην άκρη του πάγκου της τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι «μνηστήρες» από την Αραβία, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Η Αλ Νασρ, από το Ντουμπάι, επίσης τον γλυκοκοιτάζει και σκοπεύει να του καταθέσει δελεαστικότατη προσφορά, σύμφωνα με το tuttomercatoweb.

Νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία και τον δημοσιογράφο Τζόνι Σέβεριν ανέφερε την Τετάρτη (07/06): «Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 18 γκολ, Σεντρίκ Μπακαμπού, θα ανήκει από την 1η Ιουλίου στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι, υπογράφοντας για τρία χρόνια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του ανέρχονται στα 3.500.000 ευρώ.

Ο παίκτης, πάντως, δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Ολυμπιακού, οπότε η… πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, αναγνωρίζουν πλέον πόσο δύσκολο είναι να τον κρατήσουν, δεδομένου πως έχει θαμπωθεί από τον… χορό εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω του από αραβικούς συλλόγους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ