Ο 25χρονος εξτρέμ αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Συνεχίζοντας τη μάχη για την απόκτησή του. Παρά τις πρώτες αρνητικές απαντήσεις της Νιμ με την οποία δεσμεύεται ως το 2023. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν το βάζουν κάτω. Θέλοντας να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Σε αυτή την προσπάθειά τους έχουν […]

Ο 25χρονος εξτρέμ αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Συνεχίζοντας τη μάχη για την απόκτησή του. Παρά τις πρώτες αρνητικές απαντήσεις της Νιμ με την οποία δεσμεύεται ως το 2023. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν το βάζουν κάτω. Θέλοντας να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Σε αυτή την προσπάθειά τους έχουν σύμμαχο και τον ίδιο, καθώς ο Ελίασον κλείνει τα αυτιά του στο ενδιαφέρον που υπάρχει κι από άλλες ομάδες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας, Ράνι Ασάφ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: “Θέλω να πάω στην ΑΕΚ”, εμφανίζεται να τόνισε ο Σουηδός εξτρέμ. Ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του πάντως βάζει συνεχώς εμπόδια στην απόκτηση του παίκτη από την ελληνική ομάδα. Με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Για να δούμε. Τι θα είναι πιο ισχυρό τελικώς!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ