Στην ΑΕΚ δεν το πήραν και καθόλου καλά, με τη συμπεριφορά του παίκτη, αφού ακόμα και στις διακοπές πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην εκθέτει την ομάδα του.

Κυριολεκτικά χαμός από του πουθενά με ένα βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ και δείχνει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ να μιλάει με απρεπή τρόπο για τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ δεν το πήραν και καθόλου καλά, με τη συμπεριφορά του παίκτη, αφού ακόμα και στις διακοπές πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην εκθέτει την ομάδα του.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ελβετός εξτρέμ δεν ανέβασε  βίντεο στα δικά του social media, αλλά μια κοπέλα.  Είναι ή ίδια που ζητά από τον Τσούμπερ να απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο, για να του κάνουν  πλάκα.

Από την ΑΕΚ έγιναν σοβαρές συστάσεις στον 30χρονο άσο για να προσέχει τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, από την ΑΕΚ δήλωσαν για την επίμαχη ανάρτηση:

“Διαβάζουμε πολλούς τίτλους που λένε πως ο «Τσούμπερ ανέβασε βίντεο». Ο Τσούμπερ ουδέποτε ανέβασε βίντεο. Δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση. Όποιος έχει δει το βίντεο, καταλαβαίνει πως η συγκεκριμένη κοπέλα ζητά από τον Στίβεν να απευθυνθεί σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο, προφανώς φίλο της και κάνουν πλάκα. Δυστυχώς, ανέβασε κάποιος από αυτούς και το σχετικό βίντεο.

Αυτό δεν αναιρεί πως ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ακόμη και σε στιγμές χαλαρότητας ή σε στιγμές που θεωρεί ο ίδιος εντελώς προσωπικές και γι’ αυτό τον λόγο σίγουρα θα του γίνουν σοβαρές συστάσεις σε κάθε περίπτωση. Αλλά όχι και να λέμε πως έκανε ο ίδιος κάποια ανάρτηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο και στόχευση. Ούτε έχει καμιά σχέση με τη περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Άρη που έκανε προσωπικές αναρτήσεις με προσβλητικό περιεχόμενο για την ΑΕΚ στοχευμένα”.

Δείτε το βίντεο:

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ