Επίσημη πρόταση για τον αγορά του Λορέν Μορόν από την Σαουδική Αραβία στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης! Τι απάντησε ο Καρυπίδης!

Άρης: ΒΟΜΒΑ! Πρόταση 8 εκ. ευρώ για Μορόν! – Πρεμιέρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του  Άρη  με την αρμένικη Αραράτ να είναι ο πρώτος αντίπαλος.

Επίσημη πρόταση για τον αγορά του Λορέν Μορόν από την Σαουδική Αραβία στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης! Τι απάντησε ο Καρυπίδης!

Μετά τον Φαμπιάνο και τον Πάλμα, ομάδα από την Σαουδική Αραβία χτύπησε επίσημα την πόρτα της ΠΑΕ Άρης και για τρίτον ποδοσφαιριστή της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime,. Oμάδα από χώρα της Μέσης Ανατολής θέλει να αγοράσει τον Λορέν Μορόν. Kαι η πρόταση που έχει καταθέσει είναι πολλών εκατομμυρίων!

Συγκεκριμένα προσέφερε οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει ο Άρης, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, η αλήθεια είναι οτι, αν και πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό που θα ξεπερνούσε κατά πολύ την πιο ακριβή μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων», του Λουίς Πάλμα στην Σέλτικ, δεν το σκέφτηκε καθόλου και την απέρριψε.

Το ποσό μεγάλο, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία διάθεση αποδυνάμωσης του ρόστερ, με δεδομένο οτι το κενό δεν μπορεί να καλύφθει.

Οπως έχουμε αναφερει, ο Καρυπίδης είναι ανοιχτός πλέον σε πωλήσεις, αλλά στα οικονομικά δεδομένα που εκείνος θέλει. Οπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης, προτεραιότητα είναι το κλαμπ να πρωταγωνιστήσει και να πάει οσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό έδειξε και η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που πήρε εύκολα τον βαθμό, ενώ είχε και την ευκαιρία την καλύτερη στο ματς, που δεν έγινε τελική με τον Μορόν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ