Άρης: Το ζήτημα με Μορόν και η επιλογή Γκρέι!

Άρης: Το ζήτημα με Μορόν και η επιλογή Γκρέι!  – Πρεμιέρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του  Άρη  με την αρμένικη Αραράτ να είναι ο πρώτος αντίπαλος.

Το ζήτημα που τέθηκε τις προηγούμενες ώρες σχετικά με τον Αηδόνη ίσως να μην είναι το μόνο πρόβλημα του Τόλη Τερζή στο αγωνιστικό, καθώς και σε άλλες θέσεις υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα.

Πάμε στην καυτή πατάτα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανέτοιμο (για την ώρα) Μορόν. Ο οποίος πέρασε μεν τα εργομετρικά, όμως χωρίς να πείσει, έστω και στην αρχική του παρουσία στην ομάδα, στο Ρύσιο και στις προπονήσεις της Αρμενιας, πως μπορεί να αγωνιστεί ως βασικός και για 90 λεπτά στο ματς.

Για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι παράμετροι του προβληματισμού των ανθρώπων του Άρη. Καθώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Όμως ο παίκτης δεν είναι ακόμη…φιτ. Ίσως για την ώρα του λείπουν προπονήσεις και ρυθμός. Έτσι τουλάχιστον λέγεται και προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Μένει να φανεί από την επιλογή του Τερζή, ως προς την χρήση του Γκρέι ή του Μορόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, ανάμεσα στους δύο, εκτός αν προκύψει …δυσάρεστος, αν και εφόσον ο Ισπανός δεν ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ