Ώρα για ντέρμπι και... αντεπίθεση για τον Άρη που φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στην Superleague.

Ώρα για ντέρμπι και… αντεπίθεση για τον Άρη που φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στην Superleague.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα, κάνοντας νέα αρχή με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο. Το εμπόδιο του Παναθηναϊκού είναι φυσικά πολύ υψηλό και όλα προμηνύουν πως θα γίνει μια καλή αναμέτρηση!

Ο τεχνικός του Άρη, που θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν, ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο πρώτο του παιχνίδι ως head coach. Οι περισσότερες αφορούν την επίθεση με τους Καμαρά και Πάλμα να επιστρέφουν ενώ Ιτούρμπε και Ματέο διεκδικούν ακόμα μία θέση.

Αναπροσαρμογή στα πλάνα υπάρχει και στην άμυνα με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Μπράμπετς. Ο Τσέχος τέθηκε νοκ άουτ από το ντέρμπι και το ρίσκο μεγαλώνει καθώς τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ενκουλού.

Ο σέντερ μπακ από το Καμερούν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου 2,5 μήνες καθώς τελευταία φορά είχε αγωνιστεί με την εθνική στα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ