Ο Άρης δεν σταματάει στον Ζερβινιό! Ένα ακόμη όνομα απασχολεί τα ΜΜΕ για της Ισπανίας για χάρη του. Τους έχει αναστατώσει, είναι η αλήθεια.

Ο Άρης δεν σταματάει στον Ζερβινιό! Ένα ακόμη όνομα απασχολεί τα ΜΜΕ για της Ισπανίας για χάρη του. Τους έχει αναστατώσει, είναι η αλήθεια.

Γράφει ο Τσίπτσιος Κωνσταντίνος…

Ο λόγος για τον Μανού Γκαρθία. Ο οποίος είναι έτοιμος, έχει κάνει βαλίτσες και έρχεται Θεσσαλονίκη. Έχοντας μια πλούσια καριέρα στα …24 του, σε Μάντσεστερ Σίτι, Αλαβές, Χιχόν  και …Εθνική Ισπανίας.

Ναι, ο Μανού είναι παίκτης της Εθνικής Ισπανίας από το 2019. Και ο Χερμάν Μπούργος πάει να κάνει ένα ουσιώδες μπαμ. Ίσως, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες, μεγαλύτερο και από του Ζερβινιό.

Ο παίκτης θέλει και ψήνεται για το πρότζεκτ ενώ δεν αποκλείεται να δώσει άμεσα, τις επόμενες ώρες το πράσινο φως η Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Άρης από την πλευρά του, για να μην γίνει σήριαλ και αυτή η περίπτωση, έχει δώσει διορία ως την Παρασκευή στον ισπανικό σύλλογο, ώστε να πάρει την έγκριση και να φέρει τον ποδοσφαιριστή.

Πάμε τώρα να οδηγηθούμε όμως και στο εγχείρημα του τίτλου. Πως ένας νεαρός ακόμη παίκτης είναι μεγαλύτερο μπαμ από τον Ζερβινιό;

Κακά τα ψέματα, περιπτώσεις παικτών στα 35 τους, με χιαστό, που δεν έχουν τόσο γεμάτες χρονιές στα τελειώματα δεν έχουν εκπλήξει θετικά καμία ομάδα.

Το παιχνίδι είναι επικοινωνιακό και έχει άλλη βαρύτητα. Ένα τέτοιο όνομα αποτελεί κράχτη για επόμενα. Αλλά κυρίως ανανεώνει την θέση σου στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Όταν δεν έχεις τις ανάλογες επιτυχίες ώστε να το κάνεις μόνος σου.

Ως εδώ…ιδανικά. Καλά κάνει ο Άρης και αποκτά έναν τέτοιο παιχταρά όπως ο Ζερβινιό.

Αγωνιστικά όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ο …τζόγος τεράστιος.

Από την άλλη ο Μανού είναι ένα πρότζεκτ στην αρχή του. Μόλις τώρα ξεκινάει, ενώ παράλληλα έχει ήδη…ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Αν καταφέρει ο Άρης και τον αποκτήσει ίσως έχουμε στα χέρια μας μια περίπτωση καλύτερη και πιο εμπορική από του Ματέο Γκαρσία.

Περιμένουμε και βλέπουμε!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ