Η εποχή του Άλαν Πάρντιου έχει έρθει για τα καλά στον Άρη.

Η εποχή του Άλαν Πάρντιου έχει έρθει για τα καλά στον Άρη. Ο οποίος επιστρέφει μετά την διακοπή, ώστε να αντιμετωπίσει τον Βόλο. Σε μια αναμέτρηση σημαντική με βαθμολογικό κίνητρο.

Υπό τις οδηγίες του Πάρντιου η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 2-1, ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου μέρους απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όλα όμως συνέβησαν χωρίς τον επιθετικό των κιτρινόμαυρων, τον Γκρέι, στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης είχε αντικατασταθεί από τον Πάρντιου και η ομάδα βρήκε τα πατήματα της.

Στην διακοπή ο ποδοσφαιριστής του Άρη προσπάθησε να βελτιωθεί, όμως και πάλι στις προπονήσεις φαίνονταν πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πάρντιου του τα έψαλλε αρκετές φορές, στα πλαίσια του προγράμματος, ώστε να τον ταρακουνήσει. Δείχνοντας του πως κανένας δεν έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Πάλμα στην επίθεση και όχι τον Γκρέι απέναντι στον Βόλο.

Μέχρι το παιχνίδι βέβαια όλα είναι ανοιχτά, και μπορεί ο παίκτης του Άρη να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις, και να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ