Έξι παίκτες για δύο θέσεις είναι ένας "συνωστισμός" που φέρνει γκρίνια -καμιά φορά και κάτι περισσότερο από γκρίνια, αν αληθεύουν κάποιες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός δείχνει να καταλήγει στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα φύγει για να υπάρξει... "αποσυμφόρηση"...

Άρης: Ο Μπούργος “αραιώνει” το ρόστερ. Και “τρώει” τον… Το πρόβλημα είχε αρχίσει να απασχολεί τους “κίτρινους” εδώ και κάποιο καιρό. Ήταν, άλλωστε, φανερό. Μια ομάδα θέλει να έχει τουλάχιστον μία αξιόπιστη λύση-back up του κάθε βασικού, σε κάθε θέση. Πώς το λένε όμως οι Άγγλοι; “Δύο είναι παρέα, τρεις είναι πλήθος”… Κι εδώ δε μιλάμε καν για τρεις, αλλά για 7!

Διότι τόσοι είναι οι ξένοι που έχει πλέον ο Άρης από τη μέση και μπροστά. Και δεν είναι της σειράς. Είναι όλοι καλοί -και, φυσικά, όλοι θέλουν να βλέπουν και τον εαυτό τους στην ενδεκάδα. Για τη θέση πίσω και πλάι στον Άντρε Γκρέι, που, φυσικά, είναι μόνιμος στο σχήμα, υπάρχουν οι Ζερβίνιο, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Ραφαέλ Καμάτσο, Ντανιέλ Μαντσίνι, Λούις Πάλμα, Χουάν Ιτούρμπε.

 

Αυτό σημαίνει, έτσι κι αλλιώς, ότι στη Σούπερ Λιγκ πάντοτε ένας θα μένει εκτός. Κι αυτό θα φέρνει γκρίνια. Για την ακρίβεια μάλιστα, το ζήτημα είναι πιο δύσκολο. Διότι ο Ζερβίνιο είναι επίσης “ακλόνητος” ως βασικός. Συνεπώς μιλάμε στην ουσία για “μάχη” έξι ονομάτων για δύο θέσεις. Αυτό δεν είναι από τους πονοκεφάλους που καμιά φορά ονομάζουμε “ευχάριστους”. Είναι δυσάρεστος. Και φέρνει και περισσότερο από “γκρίνια”.

Ο Ιτούρμπε είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση…

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη λένε ότι το πρόσφατο επειδόδιο του Χουάν Ιτούρμπε με τον Χερμάν Μπούργος δεν ήταν από τα συνηθισμένα. Κάποιοι λένε ότι πήρε διαστάσεις. Και είναι ενδεικτικό της έντασης που φέρνει αυτός ο “συνωστισμός” μεσοεπιθετικά. Διότι ο Ιτούρμπε είχε άριστες σχέσεις με τον Μπούργος και μάλιστα έχει δημόσια μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό. Αν τώρα φτάνουν να τρώνε τα μουστάκια τους, αυτό κάτι δείχνει. Και δεν είναι καλό.

 


Το επεισόδιο, ωστόσο, δεν είναι μάλλον το πιο σημαντικό κριτήριο για τη σκέψη του Μπούργος να είναι ο Παραγουανός ο πιο πιθανός προς αποχώρηση, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση σ’ αυτό το κομμάτι. Οι λόγοι μοιάζουν να είναι περισσότερο αγωνιστικοί και… πρακτικοί. Ο προπονητής του Άρη πιστεύει ότι η σεζόν μπορεί να βγει άνετα χωρίς να φανεί η απουσία του Ιτούρμπε. Και ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως του χρόνου το καλοκαίρι, οπότε το να δοθεί τώρα έχει και οικονομική λογική. Πάντως πρέπει να επαναλάβουμε ότι αυτό, προς το παρόν, είναι σκέψη και όχι τελική απόφαση. Τι θα γίνει, ωστόσο, τελικά δε θα αργήσουμε καθόλου να το μάθουμε…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ