Ο Μανού Γκαρθία έδειξε επιτέλους μερικές από τις αρετές του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο Μανού Γκαρθία έδειξε επιτέλους μερικές από τις αρετές του στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο.

Τα γκολ του, η δυσκολία τους αλλά κυρίως οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο έκαναν πραγματικότητα μια εικόνα που φαντάζονταν από καιρό πριν οι φίλοι του Άρη όπως και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μη ξεχνάμε πως ο Ισπανός αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου και έπρεπε να περιμένουμε έως τον Ιανουάριο για να απολαύσουμε τα όσα εντυπωσιακά μπορεί να κάνει στο χορτάρι.

Η αλήθεια είναι πως στον φετινό Άρη αναζητήθηκε πολλές φορές η σταθερότητα όπως και η εύρεση ρόλων για τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Ο προπονητής έφυγε στην αρχή της χρονιάς και ο διάδοχος έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Κριτική προς το πρόσωπο του Άλαν Πάρντιου έχει υπάρξει αλλά δεν μπορεί ακόμα να κριθεί… Ένας από τους λόγους μάλιστα που πολλοί “γκρίνιαξαν” ήταν πως δεν χρησιμοποιούσε αρκετά τον Μανού Γκαρθία.

Στα κρίσιμα ματς με τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ενώ αυτή η επιλογή φαινόταν πως γίνεται μόνιμη… Όλα αυτά μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου όπου ο Ισπανός απέδειξε σε όλους και όχι μόνο στον προπονητή γιατί η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από αυτόν!

Τώρα ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει και πολλά περιθώρια να τον αφήσει ξανά στον πάγκο και ο Ισπανός είναι έτοιμος για την πρόκληση!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ