Ο αγώνας με τους Νικαιώτες ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη (21/7).

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ιωνικό μετά την νίκη στο τελευταίο του φιλικό επί του Ολυμπιακού με 2-1 την περασμένη Δευτέρα στο ίδιο γήπεδο.

Ο αγώνας με τους Νικαιώτες ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με την Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη (21/7).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Χρυσόπουλος, Μαζικού, Νταμπό, Ντιόπ, Καμάτσο, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Πάλμα
ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν, Μύγας

Στο πρώτο μέρος αρκετά ανταγωνιστικός ο Ιωνικός που δεν έπαιξε παθητικά και προσπάθησε να βγάλει ευκαιρίες για γκολ. Το πρώτο ημίωρο ήταν φτωχό σε φάσεις και ο Άρης άρχισε να φαίνεται  μετά το 35′ και χάνει μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Πάλμα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και στο 60′ άνοιξε το σκορ. Μετά από απόκρουση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Πάλμα, ο Μαζικού πήρε το ριμπάουντ και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Σερβιλάκης σε μια άτυχη στιγμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας αυτογκόλ.

Μετά τις αλλαγές του Μπόυργος ο Άρης ήταν πιο φρέσκος στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 70′ ο γηπεδούχος διπλασίασε τα γκολ του στον αγώνα. Ο Εμπακατά από την δεξιά πλευρά έβγαλε σέντρα και ο Χαΐροβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Χουτεσιώτη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ