Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Λουίς Πάλμα

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Λουίς Πάλμα στάθηκε άτυχος, καθώς αποχώρησε τραυματίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο και θα υποβληθεί την Παρασκευή (30/12) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο προπονητής του, Άλαν Πάρντιου, δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κατάστασή του. Όπως παραδέχθηκε, θεωρεί απίθανο να προλάβει το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με νέα ενημέρωση της όμως η ΠΑΕ έκανε λόγο για το ακριβές μέγεθος της …ζημιάς:

“Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο), υπέστη κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο Λουίς Πάλμα εξετάστηκε και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη, ενώ καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

* Μέρα αποφόρτισης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί. Η προπόνηση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (04/01, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.”

Πάλμα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ