Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα. Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως μέσα στο 2024 ο Άρης θα έχει γυρίσει ήδη σελίδα... 

Άρης: Εταιρεία κολοσσός για ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Έτοιμος να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος! –

Εδώ και μέρες ακούγεται όλο και περισσότερο το σενάριο “συμπαίκτη” στην ΠΑΕ Άρης. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει προαναγγείλει την επίσκεψη στις σουίτες του Κλ. Βικελίδης. Αλλά, πρόσφατα, και τον Λευτέρη Αρβανίτη, ισχυρό άνδρα του Ερασιτέχνη και του τμήματος μπάσκετ, να επιβεβαιώνει πως έρχονται… αλλαγές.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μέσα στους επόμενους μήνες, εταιρεία από τις ΗΠΑ, με πολύ ισχυρή δύναμη και οικονομική επιφάνεια, αναμένεται να επενδύσει στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και το …μπάσκετ των κιτρινόμαυρων.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα κάνουν λόγο για ένα καθεστώς που δεν θα επηρεάσει την παρουσία των Θόδωρου Καρυπίδη και Λευτέρη Αρβανίτη στις ομάδες. Καθώς η επένδυση θα έχει περισσότερο οικονομικό χαρακτήρα και επιτελικό ρόλο.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα. Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως μέσα στο 2024 ο Άρης θα έχει γυρίσει ήδη σελίδα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ