Ο Γερμανός μέσος θα μείνει εκτός για άλλες 3-4 εβδομάδες.

Με τα νέα από το μέτωπο του Λούκας Ρουπ να μην είναι ευχάριστα, ο Άρη συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 2 Απριλίου, στο δεύτερο παιχνίδι τους στα φετινά πλέι οφ της Super League.

Ο Τόλης Τερζής δεν θα έχει φυσικά στη διάθεσή του και τον 32άχρονο μέσο, ο οποίος απέχει εδώ και καιρό από τις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Ο Γερμανός ταξίδεψε στο Χόφενχαϊμ ώστε να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό, κι εκείνος του συνέστησε να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα ακόμα.

Θυμίζουμε πως έχει ήδη χάσει τα παιχνίδια κόντρα στη Λαμία, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι»: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο “Γ. Καραïσκάκης” (02/04, 21:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική), στην οποία συμμετείχαν οι Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού (ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη).

Τα νέα για τον Λούκας Ρουπ, δυστυχώς, δεν είναι ευχάριστα.

Ο 32άχρονος μέσος, που βρίσκεται στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό, ο τελευταίος του συνέστησε, μετά από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ