Έκπληξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανακοίνωση της αποστολής για την Ολλανδία που αναχωρεί την Κυριακή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε 31 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Γιασίν Αγιούμπ. Αλλά και ο Γιουνούς Σανκαρέ. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Όπως και τους Δημήτρη Κολοβό, Ούφε Μπεκ και Βαγγέλη Θεοχάρη. […]

Έκπληξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ανακοίνωση της αποστολής για την Ολλανδία που αναχωρεί την Κυριακή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε 31 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Γιασίν Αγιούμπ. Αλλά και ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Όπως και τους Δημήτρη Κολοβό, Ούφε Μπεκ και Βαγγέλη Θεοχάρη. Των οποίων το μέλλον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι εκτός Τριφυλλιού.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής αρχικά για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς για το Χορστ της Ολλανδίας βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκαμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Πέρεθ, Ρόμπι, Σιδεράς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ