Πολλά έχουν ακουστεί για Ολυμπιακό, αλλά ένα εμπόδιο σκαλώνει την μεταγραφή

Τι άλλο χρειάζεται για να κλείσει ο χορός των μεταγραφών στον Ολυμπιακό; Μα φυσικά ΚΑΙ έναν τερματοφύλακα. Έτσι τουλάχιστον νομίζαμε μέχρι τώρα. Γιατί η νέα τάξη πραγμάτων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το βλέπει αλλιώς…

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης,

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο βρέθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, και όλοι αναμένουν να γίνει ερυθρόλευκος περιμένει το σήμα….

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας αυτή την στιγμή διαμένει στην Αθήνα, αφού παρά τις πολύ μεγάλες προτάσεις δεν ήθελε να φύγει τελικά για τον Αραβικό κόσμο, όπως αναμένονταν. Οι φήμες πάντως τον ήθελαν, και τον θέλουν πλέον πιο κοντά από ποτέ στο λιμάνι.  Με τις δύο πλευρές να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας πλέον.

Πολλά έχουν ακουστεί για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας, κάτι που σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η φωτογραφία του με τα γαλανόλευκα κοινοποιήθηκε στο Instagram από «ερυθρόλευκο» προφίλ, εκείνο του redking1925.

Το γεγονός άναψε… φωτιές κυρίως στους Πειραιώτες, οι οποίοι έκριναν πως η διαδικτυακή επιστροφή του στα social media μόνο τυχαία δεν είναι.

Πασχαλάκης

Αρχικά οι φήμες τον ήθελαν να οδεύει προς την Σαουδική Αραβία για ένα πρωτάθλημα γεμάτο με εκατομμύρια και λιγότερη πίεση. 1.800.000 δολάρια δεν το λες και λίγο…κάθε χρόνο.

Στο ενδιάμεσο που έκανε τις επαφές του με τους Σαουδάραβες έσκασε και πρόταση από Ιταλία, αλλά που να πλησιάσουν το χρήμα της ομάδας από την Σαουδική Αραβία. Τελευταία καλή προσφορά από την Μαρσέιγ που του πρότεινε συμβόλαιο 500.000 τον χρόνο.

Αλλά και στους Γάλλος έριξε χυλόπιτα.

Με τον Ολυμπιακό έγιναν επαφές, και η εγκατάσταση του στην Αθήνα έδειξε πολλά. Η ομάδα του Πειραιά ήταν και η αιτία που απέρριψε τόσες προτάσεις.

Ο κόσμος βοά πως ο 33χρονος διεθνής Νο1 μέχρι τέλος του μήνα θα ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι διαρροές που κυκλοφορούν λένε για διετές συμβόλαιο με 300 χιλιάρικα ετησίως και να βάλουμε στην εξίσωση και την κλήση του στην Εθνική όλα έδεναν.

Πολύ πιο κοντά ο γάμος από ποτέ.

Αλλά…γιατί τελικά υπάρχει ένα αλλά.

Οι Μίτσελ και Ανιγκό ο ρόλος του οποίου είναι αναβαθμισμένος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνουν δεύτερες σκέψεις. Ναι, αυτή είναι η αιτία, αφού δεν είναι σίγουροι για την απόκτηση του, και κοιτάζουν τον Τζολάκη, να πάρει την ευκαιρία του.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον κίπερ και τον Ολυμπιακό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ