Απίστευτο! Αυτά είναι τα ποσοστά του Μπέου μετά την...καταστροφή!

Απίστευτο! Αυτά είναι τα ποσοστά του Μπέου μετά την…καταστροφή!

Ο Δήμαρχος του Βόλου, ξέφυγε και πάλι…όμως φαίνεται πως …επιβιώνει, βάσει νούμερων.

Ο Αχιλλέας Μπέος καταγράφει τις περισσότερες θετικές και τις περισσότερες αρνητικές γνώμες των ερωτώμενων πολιτών. Το 67,2% έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον δήμαρχο Βόλου, ενώ το 30,7% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη.

Τεράστιο πρόβλημα αναγνωρισιμότητας έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαπέτρος, καθώς το 24,5% δηλώνει ότι τον έχει ακουστά, αλλά δεν έχει σαφή άποψη για εκείνον, ενώ το 5,2% δεν τον γνωρίζει καν. Οι θετικές γνώμες για το πρόσωπό του ανέρχονται σε 38,8% και οι αρνητικές σε 14,4%.

Οι Βολιώτες δεν έχουν σαφή άποψη για τον υποψήφιο της Λαϊκής Συπείρωσης Απόστολο Ριζόπουλο, αφού τι 44,3% δηλώνει ότι τον έχει απλά ακουστά, ενώ τι 6,2% ότι δεν τον γνωρίζει.

Τον Αχιλλέα Μπέο θα μπορούσε να ψηφίσει το 65,5% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης, με τις αρνητικές απαντήσεις να περιορίζονται στο 32%.

Το 40,2% δεν θα ψήφιζε τον Ν. Παπαπέτρο, και το 46,4% τον Απόστολο Ριζόπουλο με τις θετικές απαντήσεις να φτάνουν για τον γνωστό δικηγόρο το 36,3% και τον εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ το 19,3%.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ