Σοφιανός και Στίνα χρίστηκαν σκόρερ για τους «άσπρους» και τους «κόκκινους».

Ολοένα και ανεβάζει «στροφές» ο Πανσερραϊκός στην προετοιμασία του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει ξανά στη Super League.

Οι «κόκκινοι» του Πάμπλο Γκαρσία δουλεύουν καθημερινά στην Πτολεμαΐδα, εστιάζοντας όχι μόνο στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική.

Η αποστολή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο «Παντελίδης» και αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, συγκεκριμένα τους Κατσίκα, Τσομπανίδη, Τσιλιγγίρη, Καρασαλίδη, Αυλωνίτη, Γκοτζαμανίδη, Ντάνκερλάϊ, Δεληγιαννίδη, Πεταυράκη, Μασκανάκη, Τσαγκαλίδη, Οικονόμου, Θυμιάνη, Στάικο, Κολομπίνο, Στίνα, Μούργο, Σοφιανό, Πηλέα, Τομάς, Μπαϊροβιτς και Παπαβασιλείου.

Ο Παντεκίδης δεν ακολούθησε λόγω τραυματισμού. Εκτός έμειναν και οι Ανάκογλου, Λυμπεράκης, Νάτσος, Γιανναράκης και Λιούμης.

Όπως ενημέρωσαν οι «κόκκινοι»: «Με ένα δυνατό εσωτερικό διπλό το Σάββατο, αντί φιλικού, στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του Πανσερραϊκού στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του θα αποχαιρετήσουν μετά από 12 ημέρες την Πτολεμαΐδα και από την Κυριακή 30/07 η αποστολή επιστρέφει στις Σέρρες προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα των δυνατών φιλικών αγώνων.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού και οι συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε άσπρους και κόκκινους, με το διπλό να έχει διάθεση, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες και γκολ.

Για την ιστορία έληξε 1-1 με γκολ των Σοφιανού και Στίνα.

Άσπροι: Τσιλιγγιρης, Δεληγιαννίδης, Μασκανάκης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σταϊκος, Μούργος, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπαΐροβιτς.

Κόκκινοι: Χοβάν, Ντανκερλάι, Τσαγκαλίδης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μορέιρα, Θυμιάνης, Γούλερι, Στίνα, Τόμας, Παπαβασιλείου.

Εκτός έμειναν ο Πηλέας που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και θα επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, ο Κολομπίνο που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και ο Κατσίκας που είχε μείνει πέντε ημέρες εκτός λόγω ίωσης.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστεί τον Δήμο Εορδαίας και τον αθλητικό οργανισμό για την παραχώρηση του γηπέδου».

Οι Σερραίοι έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την προετοιμασία τους:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ