Συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος ο Μαροκινός.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος κι εν συνεχεία δούλεψε μόνος του, όπως και οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Όπως ενημέρωσαν οι «ασπρόμαυροι»: «Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα και συνεχίζει τη μάχη του με φόντο την κορυφή, μέσα από το δικό του δρόμο, που δεν είναι άλλος πέρα από το ποδόσφαιρό του.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Τρίτης (21.02) ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Ένωση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, ένα τακτικό κομμάτι και δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Μόνοι τους στο γήπεδο δούλεψαν κι οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τετάρτη (22.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ