Τα νέα της προπόνησης της Παρασκευής (01/09).

Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει στη διάθεσή του στο ομαδικό πρόγραμμα τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος πάντως ανεβάζει καθημερινά ρυθμό, τον Κίκε Σαβέριο και τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή (03/09, 20.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αποστολή θα ανακοινωθεί το Σάββατο (02/09), μετά το τέλος της προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο (ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις).

Ο Χουλιάν Κουέστα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ