Τι έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

Με τους τρεις αγώνες, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (15/05) τα πλέι άουτ του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Τα πάντα έχουν κριθεί, όσον αφορά στον υποβιβασμό. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι η ομάδα που υποβιβάστηκε, ενώ η Λαμία είναι εκείνη που θα παίξει στα μπαράζ.

Η τελική βαθμολογία των πλέι άουτ:
1. Ιωνικός 45
2. ΟΦΗ 44
3. Αστέρας Τρίπολης 41
4. Βόλος 40
5. Παναιτωλικός 37
6. Ατρόμητος 33
7. Λαμία 26
8. Απόλλων Σμύρνης 22

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει για έκτο σερί παιχνίδι. Ήρθε ισόπαλος, 2-2, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χερόνιμο Μπαράλες πήρε τη σκαστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, για να νικήσει τον Κότσαρη στο 49’.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης ισοφάρισε στο 60’, στην τρίτη καλή ευκαιρία της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Οι Αρκάδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 73’ με τον Ματίας Ιγκλέσιας, που έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι έκαναν το 2-2 με τον Αμπιόλα Ντάουντα στο 90’+1’.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου (65΄Καστάνιο), Αντζουλάς, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (61΄Ιγκλέσιας), Μουνάφο (79΄Βαλιέντε), Σίτο (80΄Σόνι), Ριέρα, Μιχόπουλος (61΄Κρέσπι), Μπαράλες.
Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Κότσαρης, Μπαξεβανιδης (88΄Δούμας), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (81΄Τοτοαρίμα), Κάστρο (60΄Κραγιόπουλος), Σλίβκα (88΄Παπαγεωργίου), Φατιόν, Μαρτίνες (60΄Τσιλούλης), Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία με τον Ατρόμητο έβγαλαν την… υποχρέωση με «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Δεν έλειψαν οι ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια, όχι όμως και γκολ. Στο 54’ αστόχησε ο Μαρτίνεθ και στο 71’ ο Σιμόν.

Λαμία (Φέστα): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (Ταϊρόν 62′), Τζανδάρης (Βύντρα 83′), Ρόμανιτς (Μανουσάκης 70′), Νούνιες, Μπανγκουρά (Προβυδάκης 69′), Αραμπούλι (Mανούσος 62′).
Ατρόμητος (Κόουλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (Στρούγγης 46′), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (Νάτσος 46′), Χαρίσης, Καρτάλης (Νταβιώτης 63′), Μουνίθ (Ναμπί 46′), Τζαβίδας (Μπεντινέλι 63′), Κουλούρης.




Στη Νεάπολη, Ιωνικός και Παναιτωλικός πρόσφεραν θέαμα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-1 και να κατακτούν την πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Ο Ντάλσιο στο 9’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να «απαντήσουν» με τον Μόρσεϊ, αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Νίκος Καρέλης κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 47’, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο 62’ με τον Τουράμ, ο οποίος με υπέροχο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, ύστερα από γύρισμα του Μάντζη, νίκησε τον Ανέστη.

Ο Βασίλης Μάντζης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86’ έπειτα από σέντρα του Μυγά.

Ιωνικός (Σπανός): Χριστοδουλής, Μύγας (90′ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος (90′ Κιάκος), Κάνιας, Ντάλσιο, Πογκοσιάν (61′ Μάντζης), Λένις (90′ Καμπράλ), Τουράμ (84′ Πλατέλλας).
Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (88′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Ντουάρτε (84′ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89′ Μπαρμπόσα), Φλόρες (84′ Λιάβας), Αντούνες, Νταγκό (46′ Καρέλης), Βέργος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Ο Τουράμ δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους:




Ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά ο νεοεισελθέντας Καρέλης:




Ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Βέργου:




Άνοιξε το σκορ ο Ντάλσιο:



 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ