Ο Φώτης Κίτσος είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσω του Sports365.gr.  Καθώς τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Εχοντας δείξει θετικό πρόσωπο με την 2η ομάδα. Και διεκδικώντας θέση ακόμη και στην πρώτη ομάδα. Αυτό μάλιστα δεν θα αργήσει να γίνει. Καθώς ο παίκτης έχει πάρει ήδη […]

Ο Φώτης Κίτσος είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσω του Sports365.gr.  Καθώς τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Εχοντας δείξει θετικό πρόσωπο με την 2η ομάδα. Και διεκδικώντας θέση ακόμη και στην πρώτη ομάδα.

Αυτό μάλιστα δεν θα αργήσει να γίνει. Καθώς ο παίκτης έχει πάρει ήδη το… κάλεσμα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά ως αριστερός μπακ.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αγωνίζεται κανονικά ως εξτρέμ. Όμως ι ανάγκες που σκέφτεται πως πρέπει να καλύψει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι άλλες.

Η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και οι κινήσεις του μπορούν να σταθούν και να τον εξελίξουν ως μπακ.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Β υπάρχουν τα εξής ονόματα:

Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κωστή, Βοΐλης, Χριστοφιλόπουλος, Α. Μπα, Ντόι, Τσέλιος, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Νίκας, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Νικόλης, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής.

Ποιοι παίκτες απουσιάζουν;

Οι Φώτης Κίτσος, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Γιώργο Ξενιτίδης, όπως και οι «μόνιμοι» της πρώτης ομάδας, Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής.

Φαίνεται πως ο Μαρτίνς βαρέθηκε να περιμένει τους “μεγάλους” και ήρθε η ώρα να δώσει τις ευκαιρίες στα ταλέντα που “φουρνίζει” τόσο καιρό.

Κάτι καλό ετοιμάζει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ