Άνετη επικράτηση στο Τσίρειο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός στο δεύτερο φιλικό που έδωσε επί κυπριακού εδάφους, απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 3-0 στο Τσίρειο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο 10’ και ο Ολιβέιρα στο 32’ βρήκαν δίχτυα στο πρώτο μέρος. Σκόρερ χρίστηκε και ο Μπίσεσβαρ στο 73’.

Αρκετοί φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» βρέθηκαν στο γήπεδο, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα, με συνθήματα, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Επόμενος αντίπαλος του «δικεφάλου» θα είναι ο Άρης Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τη Δευτέρα (05/12, 18.00).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ζίβκοβιτς, Τσαούσης (Σελιμάει 76′), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (Κούρτιτς 61′), Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας.

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου και Ζαχαρίου.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ