Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου νωρίτερα από όλους τους “μεγάλους” τη φετινή σεζόν αλλά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ευκαιρία για πολλούς λόγους.

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου νωρίτερα από όλους τους “μεγάλους” τη φετινή σεζόν αλλά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ευκαιρία για πολλούς λόγους.

Πάντα με τον κίνδυνο που ελλοχεύει ένα νοκ άουτ παιχνίδι η Ένωση υποδέχεται το βράδυ στις 19:00 στην “Αγια Σοφιά” τους Ηπειρώτες.

Ο κόσμος ψάχνει αφορμές να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάποιοι παίκτες να πάρουν επιτέλους χρόνο συμμετοχής.

Έτσι αυτό το παιχνίδι ταίριαξε με όλες τις επιθυμίες και το πάρτι στις εξέδρες, πρέπει να συνδυαστεί και με μια πειστική εμφάνιση.

Το κλίμα είναι μόνιμα πανηγυρικό στη φυσική έδρα της ΑΕΚ αλλά η διάκριση δεν έρχεται μόνο με τον ενθουσιασμό. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ματίας Αλμέιδα που δεν αφήνει κανέναν παίκτη να παρασυρθεί.

Έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους και σήμερα πρόκειται να ανοίξει το ροτέισον! Η αρχή γίνεται με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής μπαίνει επιτέλους στην εξίσωση.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Κώστα Γαλανόπουλο που περίμενε αυτό το παιχνίδι για να πάρει ψυχολογία και αγωνιστικά λεπτά.

Για τον Έλληνα χαφ είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία μιας και έχει χάσει αρκετό έδαφος λόγω του τραυματισμού του. Από εκεί και πέρα αλλαγή θα προκύψει και στο κέντρο της άμυνας, εν απουσία του Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Ματίας Αλμέδια έχει όμως μεταξύ άλλων να διαχειριστεί και απουσίες. Άμραμπατ, Φαν Φέερτ, Τσούμπερ και Μοχαμάντι βρίσκονται εκτός.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ