Πανικός με τις ιατρικές εξετάσεις του Κροάτη.

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Ντομαγκόι Βίντα. Πριν λίγες ώρες σε εκτενές ρεπορτάζ της έγκυρης τουρκικής εφημερίδας «FANATIK» αναφερόταν ότι ο Κροάτης αμυντικός πριν έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ είχε πει το «ναι» σε προσφορά της Αλ-Ιτιφάκ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι Τούρκοι η μεταγραφή του χάλασε διότι όπως αναφέρει η «FANATIK»: «Ο γιατρός του συλλόγου παρατήρησε κάτι στο γόνατο του Βίντα και δεν ήταν 100% σίγουρως ιατρικώς. Για αυτόν τον λόγο πρότεινε ο παίκτης να κάνει λεπτομερείς εξετάσεις. Ο Βίντα ήθελε να κάνει το νέο ιατρικό τσεκ στη Βοσνία, κάτι που δεν δεν αποδέχθηκαν οι διοικούντες την Αλ Ιτιφάκ. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το αίτημα του Κροάτη ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή προχώρησε».

Λίγες ώρες αργότερα μετά το τουρκικό δημοσίευμα η «Ένωση» πήρε θέση και επισήμανε ότι ο Κροάτης αμυντικός δεν ζήτησε από την ομάδα να μην περάσει ιατρικές εξετάσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι αύριο που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα θα περάσει από όλα τα εργομετρικά τεστ που κάνει κάθε νέα μεταγραφή.

Επίσης η ΑΕΚ τονίζει πως ο Βίντα δεν πήγε στην Αλ – Ιτιφάκ επειδή δεν είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Εμείς αναμένουμε την άφιξη του Κροάτη και την ανακοίνωσή του από τον «Δικέφαλο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ