ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα κόλπα των δύο προπονητών που θα φέρουν ταραχή!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα κόλπα των δύο προπονητών που θα φέρουν ταραχή!

Τα φώτα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League πέφτουν στην OPAP Arena και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την Ένωση να θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και τους Πειραιώτες να παίζουν την παραμονή τους στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αλλάζει αγωνιστικό πλάνο, αλλά δεν αποκλείονται αλλαγές σε κάποια πρόσωπα.

Ο Αθανασιάδης θα παίξει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μουκουντί, Βίντα στο κέντρο της άμυνας και τους Ρότα, Χατζισαφί στα άκρα, αν και ο Σιντιμπέ έχει ελπίδες να παίξει δεξιά. Οι Σιμάνσκι-Γιόνσον αναμένεται να αγωνιστούν στα χαφ, με τον Πινέδα ίσως να μένει στον πάγκο. Στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και στην επίθεση οι Αραούχο, Τσούμπερ. Ο Λιβάι Γκαρσία δύσκολα θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, μιας και ο Φαν Βέερτ έμεινε εκτός αποστολής.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα κόλπα των δύο προπονητών που θα φέρουν ταραχή!

Έτοιμο είναι το πλάνο του Μίτσελ για το ντέρμπι, θέλοντας να παρατάξει έναν Ολυμπιακό μαχητικό και επιθετικό. Στο 4-2-3-1 των ερυθρόλευκων δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, σύμφωνα με τα όσα έχει δουλέψει την τελευταία εβδομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Μπα, Ντόη στο κέντρο της άμυνας και τους Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Χουάνγκ, Σαμασέκου και σε ρόλο δεκαριού ο Φορτούνης. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μπιέλ, ενώ αριστερά θέση διεκδικούν οι Μασούρας, Κανός, με τον Μπακαμπού να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην αποστολή, αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ