Ο Νίκλας Ελίασον πέρασε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από επιτυχημένη επέμβαση

Διπλό ήταν το κακό για την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχασε βαθμούς, αλλά και τον Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της Nova, ανέφερε: «Αυτό που με στενοχώρησε είναι ο τραυματισμός του Ελίασον.

Μου έκανε εντύπωση που ο αντίπαλος συνέχισε να παίζει. Είχαμε τις φάσεις, αυτήν τη φορά δεν είχαμε την ακρίβεια που είχαμε τις άλλες φορές, αλλά η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και πήραμε την ισοπαλία.

Ο Ελίασον έχει κάταγμα. Τον τραυμάτισαν, εάν υπήρχε VAR έπρεπε να τιμωρηθεί ο αντίπαλος».

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (7/11). Ο Σουηδός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης. Αυτό σημαίνει πως μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο μένοντας εκτός δράσης για 3-4 μήνες.

Ο Νίκλας Ελίασον πέρασε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ