Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία.

Ο Ματίας Αλμέιδα φιξάρει την ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι, έχοντας να διαχειριστεί και απουσίες. Οι πιο σημαντικές παρουσιάζονται στην άμυνα που δεδομένα θα απουσιάσει ο Βίντα ενώ και ο Μουκουντί έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί…

Ο Καμερουνέζος παραμένει κλινήρης με την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έτσι το δίδυμο Τζαβέλλα-Μήτογλου μοιάζει σίγουρο! Αντίθετα, από το ιατρικό δελτίο βγήκε ο Σέρχιο Αραούχο!

Ο αρχηγός της Ένωσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή! Σε φουλ ρυθμούς επέστρεψε μετά από καιρό και ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Φαν Φέερτ να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Η ενδεκάδα για την αυριανή αναμέτρηση δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές. Ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Μοχαμαντί, Ρότα στα πλάγια της άμυνας και το ελληνικό δίδυμο Τζαβέλλα-Μήτογλου στα σέντερ μπακ.

Η γνωστή συνταγή θα παρουσιαστεί στο χώρο του κέντρου με Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς ενώ Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία δεν χαλούν στην επίθεση την άρτια συνεργασία τους!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ