Είχε μπει στο μάτι της Μπορντό,  ο Μισελέν και το ενδιαφέρον των «Γιρονδίνων» είναι μεγάλο για τον παίκτη

Ο Ματίας Αλμέιδα, δεδομένου και ότι το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά σε λίγες ημέρες για την ΑΕΚ, θέλει να δουλέψει με όλους τους παίκτες που υπολογίζει και μόνο. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

Ασφαλώς πάντα για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν μόνο οι μεταγραφές, αλλά και οι αποχωρήσεις. Όπως του Μισελέν που δεν είναι στα πλάνα του νέου τεχνικού της ΑΕΚ και είναι στην πόρτα της εξόδου.

Για Γαλλία μεριά θα ταξιδέψει όπως φαίνεται.

Ο 24χρονος Γάλλος, του οποίου η αξία κυμαίνεται κοντά στα 2.500.000 ευρώ χρηματιστηριακά, έχει ξενερώσει και κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένας παίκτης με συμμετοχές στις μικρές Εθνικές Γαλλίας έχει φτάσει να είναι ρολίστας στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος από τον Γενάρη ψάχτηκε να φύγει, ομως λίγο οι υποσχέσεις για περισσότερα λεφτά, λίγο το ότι δεν βρήκε κάτι αξιόλογο… η παραμονή του ήταν γεγονός.

Όμως πλέον η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης είχε  ζητήσει  να αποχωρήσει από τον Ιούνιο και θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Είχε μπει στο μάτι της Μπορντό,  ο Μισελέν και το ενδιαφέρον των «Γιρονδίνων» είναι μεγάλο για τον παίκτη

Οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν τα χέρια σήμερα (11/08), αλλά ακόμα οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και δεν είναι οριστικό όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Η συμφωνία θα αφορά  δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι

Η Μπορντό θα παίζει τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στη Γαλλία, λόγο υποβιβασμού της, αλλά μετά λόγω χρεών στο τσακ γλύτωσε την τρίτη κατηγορία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ