Ο Στίβεν Τσούμπερ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ανατροπής της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στην Νίκαια.

Ο Στίβεν Τσούμπερ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ανατροπής της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στην Νίκαια.

Το φοβερό σουτ του Ελβετού μέσα από την περιοχή στο 92′ σφράγισε τη σημαντική νίκη της Ένωσης που πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή.

Αυτό το γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο για την ΑΕΚ αλλά και τον Τσούμπερ. Ο ανταγωνισμός στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι μεγάλος και οι αντιξοότητες λόγω τραυματισμού πήγα τον Ελβετό πολύ πίσω.

Ήξερε και ο ίδιος ότι ο αγώνας της επανόδου θα είναι απαιτητικός και συνεχώς έχασε έδαφος (ψυχολογικά) με το γκολ να μην έρχεται στις ευκαιρίες που του δόθηκαν…

Χθες στην αποστολή που του ανατέθηκε επιχείρησε να αφήσει πίσω όσα είχαν προηγηθεί… Και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς καθώς η ΑΕΚ τον χρειαζόταν όντας πίσω στο σκορ.

Η χημεία του με τον Πέτρο Μάνταλο ήταν αυτή που τον ωφέλησε αλλά κυρίως η πίστη στις δυνατότητές του. Ο Τσούμπερ πήρε το σουτ, ευστόχησε και εξιλεώθηκε!

Ένα γκολ που πανηγύρισε πιο έξαλλα από όλα τα άλλα με τη φανέλα της ΑΕΚ και σίγουρα σε διαφορετικές συνθήκες από το τελευταίο που πέτυχε πέρυσι τον Μάιο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό όταν η Ένωση είχε μείνει εκτός Ευρώπης και ο κόσμος αποδοκίμαζε σε κάθε λεπτό.







Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ