Το φετινό καλοκαίρι προβλέπετε αυτό για την ΑΕΚ με τις πολλες αποχωρήσεις, αλλά και αρκετές αφίξεις.

H ΑΕΚ βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης και χτισίματος από την αρχή. Μια πολύ κακή και απογοητευτική χρονιά για την «Ένωση» που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ανακοίνωσε άμεσα το  νέο της προπονητή, που θα χτίσει την ομάδα από την αρχή.

Άλλωστε η επόμενη χρονιά θα βρει τον δικέφαλο στο σπίτι του, και όλοι θέλουν να συνδυαστεί με μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Ο Αλμέιδα έχει ήδη κάνει μια αρχική έρευνα για το ρόστερ και έχει καταλήξει στα πρώτα συμπεράσματα. Φυσικά μαζί και την εισήγηση της διοίκησης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ήδη παρελθόν αποτελεί μετά από 7 χρόνια στην ένωση, ο Αντρέ Σιμόες, και εκτός πλάνων βρίσκονται σίγουρα οι Όγκνιεν Βράνιες, Γιώργος Τζαβέλλας και Εβγέν Σάκχοφ.

Λίγες οι πιθανότητες για τους Μισελέν, Λε Ταλέκ, Μοχαμαντί, Τάνκοβιτς και Γέβτιτς.  Επίσης ο Σβάρνας έχει μπει σε διαδικασία για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπετε αυτό για την ΑΕΚ με τις πολλες αποχωρήσεις, αλλά και αρκετές αφίξεις. Αν και η λογική του Αλμέιδα είναι λίγοι και καλοί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ