Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Όρμπελιν Πινέδα και μετά το καλοκαίρι του 23', ξεκινώντας από τώρα τον κύκλο των συζητήσεων.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Όρμπελιν Πινέδα και μετά το καλοκαίρι του 23′, ξεκινώντας από τώρα τον κύκλο των συζητήσεων.

Ο Μεξικανός χαφ δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει την αξία του. Με το… καλημέρα πρόσφερε στην ΑΕΚ στο σκοράρισμα και στη δημιουργία.

Στην Ένωση γνώριζαν εξαρχής πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή γι’αυτό και επέμεναν στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις με την Θέλτα για οψιόν αγοράς στον δανεισμό.

Οι Ισπανοί ήταν ανένδοτοι, θεωρώντας πως ο Πινέδα μπορεί ακόμα να βοηθήσει την Θέλτα μελλοντικά. Η ΑΕΚ παρόλα αυτά θα παλέψει ξανά την περίπτωση με όσες πιθανότητες έχει! Με σύμμαχο τον παίκτη θα μπει εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Ξεκάθαρες κουβέντες μπορούν να γίνουν μόνο μετά του Μουντιάλ, βλέποντας και την απόδοση του Όρμπελιν με το Μεξικό αλλά η κατάσταση αξιολογείται από τώρα!

Ο Μάριο Βιγιαρεάλ, ατζέντης του Πινέδα, βρέθηκε στην Αθήνα πριν λίγα 24ωρα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Συζητήθηκαν λεπτομέρειες της ισχύουσας συμφωνίας και πόσο ευχαριστημένες είναι οι δύο πλευρές μέχρι στιγμής! Όλα όμως βρίσκονται στο χέρι της Θέλτα και το Μουντιάλ θα παίξει το ρόλο του!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ