Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει, έχοντας πίστη ότι μπορούν να ανατραπούν προς το καλό τα σχέδιά τους.

Οι πιθανότητες για Γιόνσον και Τσούμπερ δεν ήταν πολλές και τελικά επιβεβαιώθηκε αυτό το σενάριο. Οι δύο παίκτες δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και έμειναν εκτός αποστολής.

Αντιθέτως ο Αλμέιδα μπορεί να τρίβει τα χέρια του για την επιστροφή του συμπατριώτη του! Ο Σέρχιο Αραούχο προπονείται από εχθές κανονικά και συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του προπονητή!

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γενς Γιόνσον, Στίβεν Τσούμπερ και Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ