Ο Μάνταλος δεν νιώθει προτεραιότητα πλέον στην ΑΕΚ και κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στην Ένωση.

Ο Μάνταλος δεν νιώθει προτεραιότητα πλέον στην ΑΕΚ και κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στην Ένωση.

Η σχέση Μάνταλου & ΑΕΚ έχει περάσει από χίλια κύματα. Ο Έλληνας διεθνής κατηφόριζε από την Ξάνθη στην Αθήνα το 2014 για να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή στην SuperLeague.

Το πλάνο ήταν ο Μάνταλος να αποτελεί πρώτο βιολί και στην περίοδο του πρωταθλητισμού όπως και έγινε μέχρι ένα βαθμό. Τα τελευταία χρόνια με την ΑΕΚ να κάνει κακές σεζόν, η μπάλα πήρε περισσότερο τον Πέτρο Μάνταλο.

Όντας αρχηγός της Ένωσης είχε μεγαλύτερο βάρος ευθυνών και όλοι έβγαλαν το συμπέρασμα πως δεν μπορεί να γίνει ο ηγέτης για τα δύσκολα. Αυτά τα γεγονότα τον οδήγησαν δύο φορές κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Την πρώτη το 2020 με τεράστια πρόταση από τα Εμιράτα και πιο πρόσφατη το καλοκαίρι που δεν άντεχε άλλο να ακούει την κριτική. Ο Μάνταλος ωστόσο αποτελεί “καψούρα” των ανθρώπων της ΑΕΚ εδώ και χρόνια και αυτό φαίνεται!

Και στις δύο περιπτώσεις μάλιστα ήταν αυτοί (κυρίως ο Μελισσανίδης) που τον απέτρεψαν να φύγει από την ομάδα. Τώρα τα πράγματα φαίνεται πως οδεύουν ξανά εκεί! Ο Μάνταλος δεν αγωνίζεται όσο προσδοκεί, έχοντας κάνει και καλά παιχνίδια στην Εθνική προηγουμένως και η αλήθεια είναι πως προβληματίζεται.

Ανοικτά δεν μοιράζεται τίποτα ο Έλληνας διεθνής αλλά ήδη ζυγίζει τις επιλογές στο μυαλό του ενόψει Ιανουαρίου όσο βλέπει πως δεν προτιμάται από τον προπονητή!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ