Αρκετός κόσμος της «Ένωσης» πιθανόν να έρθει προ εκπλήξεως.

H AEK κινείται σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλό της έχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή.

Ο Ματίας Αλμέιδα από τις προπονήσεις φαίνεται πως θα πάρει αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις. Τι εννοούμε; Στην αρχή της προετοιμασίας είχε γραφτεί πως ο ρόλος του Γιώργου Τζαβέλλα θα είναι περιορισμένος αυτή τη σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός ωστόσο έχει άλλη άποψη. Ο Έλληνας αμυντικός εμπνέει εμπιστοσύνη στον Αλμέιδα, ο οποίος τον θέλει να μένει πίσω, ως τελευταίος παίκτης ας πούμε, για να οργανώνει την ομάδα.

Αυτό δε μπορεί να το κάνει σε καμία περίπτωση ο Μουκουντί. Έτσι, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του και λόγω των παραστάσεων που έχει αλλά και με την εμπειρία του.

Όπως σας είπαμε η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τους Γιαννιώτες την Κυριακή εντός έδρας. Μετά την ήττα από τον Βόλο, η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε δώσει φανέλα βασικού στον Πέτρο Μάνταλο στα ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία αλλά και στην ομάδα της Μαγνησίας. Ο Αργεντινός τεχνικός όμως για το ματς κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει άλλα σχέδια και ο 31χρονος μέσος θα μείνει εκτός απροόπτου στον πάγκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ