ΑΕΚ και  Αργύρης Γιαννίκης ψάχνουν τρόπο για ανάκαμψη Ένωσης . Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι κρυφό πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. 

ΑΕΚ και  Αργύρης Γιαννίκης ψάχνουν τρόπο για ανάκαμψη Ένωσης . Ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι κρυφό πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και υπάρχει γκίνια; Τι συμβαίνει και οι παίκτες δείχνουν ανυπακοή;  Μην είναι αγωνιστικό; Μην είναι τακτικό;

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει απογοητευσει αρκετό κόσμο με τις “γκέλες ” της Ένωσης. Κυρίως στα ματς που χάθηκαν. Όχι μόνο από την απόδοση της ομάδας. Αλλά και από τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες στο γήπεδο.

Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο πως ο Γιαννίκης έχασε τα αποδυτήρια από την πρώτη στιγμή. Ενώ πάντα ήταν προπονητής που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί. Κάτι που δεν βλέπουμε στην ΑΕΚ.

Η πίεση που έχει ο 41χρονος τεχνικός έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν τιμωρίες προς αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ξεκάθαρα πως με το συγκεκριμένο προπονητή, δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Η αντίδραση αυτή φτάνει καθημερινά μέχρι και στα αυτιά του Μελισσανίδη. Ο οποίος περιμένει χωρίς να κάνει βιαστικές επιλογές.

Ο χρόνος όμως περνάει. Και το κλίμα αντί να βελτιώνεται, γίνεται περισσότερο προβληματικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ