Η προσμονή τελείωσε! Η ΑΕΚ βάζει τέλος απόψε (20:00) στην ξενιτιά μετά από 19 χρόνια, επιστρέφοντας και επίσημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η προσμονή τελείωσε! Η ΑΕΚ βάζει τέλος απόψε (20:00) στην ξενιτιά μετά από 19 χρόνια, επιστρέφοντας και επίσημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η 30η Σεπτεμβρίου αποτελεί σημαντική ημέρα για τον οργανισμό καθώς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Αγια Σοφιάς-Opap Arena. Ένα έργο που πρωτοεμφανίστηκε στα σχέδια το 2013 και άρχισε η κατασκευή του το 2017. Πέντε χρόνια αργότερα και συνολικά 19 από την κατεδάφιση του “Νίκος Γκούμας” η ΑΕΚ έχει το δικό της σπίτι.

Στην Ένωση η δίψα για την είσοδο στο νέο γήπεδο είναι μεγάλη και μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Απόψε λοιπόν ετοιμάζεται μια ιδιαίτερη και λαμπρή εκδήλωση για να γιορταστεί αυτή η σημαντική στιγμή.

Όπως διαρρέεται ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για την βραδιά, κάποιες από τις οποίες έχουν γίνει γνωστές, όπως ότι θα παρελάσουν οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της ομάδας. Ο κόσμος θα βρίσκεται από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ξαναζήσει το ιερό τελετουργικό μετά το 2003.

Τα εισιτήρια φυσικά έχουν εξαντληθεί ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά από τους φιλάθλους να σπεύσουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στο γήπεδο για την ομαλή είσοδο. Την μεγάλη γιορτή της επιστροφής θα παρουσιάσουν οι Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ