Η ΑΕΚ στο παρελθόν δεν διαχειριζόταν σωστά τα αρνητικά αποτελέσματα και το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν κι άλλα  στα... καπάκια.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το “τέσσερα στα τέσσερα” με την ΑΕΚ και την άφησε ήδη έξι βαθμούς πίσω στην κούρσα για τον φετινό τιτλο.

Ο Αλμέιδα και ο Αραούχο το πήραν πολύ βαριά για την διαιτησία του ντέρμπι, κάτι που το έδειξαν και με τις δηλώσεις που είχαν κάνει μετά την λήξη του αγώνα.

Αλλά και οι δυο τους άφησαν πίσω την ήττα και ξεκίνησαν την αντεπίθεση και το ανέβασμα της ψυχολογίας.

«Δεν θα μείνουμε σε ότι έγινε στο τελευταίο ματς. Δεν υπάρχει τέτοιο περιθώριο και δεν πρέπει. Θα πάμε άμεσα στο επόμενο, παρακάτω, στον αγώνα που έρχεται προκειμένου να προετοιμαστούμε όπως πρέπει και να το κερδίσουμε. Ότι και να νιώθουμε, όσα και να μας πειράζουν, όπως και να αισθανόμαστε, θα τα αφήσουμε πίσω μας και θα προχωρήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ίδια η ζωή. Δεν μπορεί να μένουμε στο… χθες! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα αλλάξει όλο αυτό από εμάς και τα δικά μας αποτελέσματα. Θα ‘χουμε τη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε ξανά», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Δεν αλλάζει αυτό που έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε το ματς που έρχεται και να το κερδίσουμε οπωσδήποτε», το μήνυμα του αρχηγού της ΑΕΚ.

 Η ΑΕΚ στο παρελθόν δεν διαχειριζόταν σωστά τα αρνητικά αποτελέσματα και το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν κι άλλα  στα… καπάκια. Τώρα δεν μπορεί να επαναληφθεί αυτό τη στιγμή που ξεκινούν νωρίς οι κρίσιμοι αγώνες για την Ένωση αφού είναι στο -6 και τα  περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ