Ο πρώην παίκτης της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι, αποκάλυψε τις σεξουαλικές επιδόσεις του Μάουρο Ικάρντι στο κανάλι του Κριστιάν Βιέρι. Παίρνουν φωτιά τα σεντόνια, στο κρεβάτι του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα. Ο Ντανιέλ Αντάνι, πρώην άσος της Ίντερ, αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή των δύο. Ο παίκτης της Παρί, σύμφωνα με τον […]

Ο πρώην παίκτης της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι, αποκάλυψε τις σεξουαλικές επιδόσεις του Μάουρο Ικάρντι στο κανάλι του Κριστιάν Βιέρι.

Παίρνουν φωτιά τα σεντόνια, στο κρεβάτι του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα. Ο Ντανιέλ Αντάνι, πρώην άσος της Ίντερ, αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή των δύο.

Ο παίκτης της Παρί, σύμφωνα με τον Αντάνι, κάνει 12 φορές τη μέρα σεξ! Αυτά όλα, ειπώθηκαν στο κανάλι του Κριστιάν Βιέρι στην πλατφόρμα του Twitch, με θέμα το σεξ στην καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών.

CÂU CHUYỆN TÌNH KINH ĐIỂN CỦA MAURO ICARDI VÀ WANDA NARA.

Εκτός της αποκάλυψης για το ζεύγος Ικάρντι-Νάρα, ο Αντάνι έδωσε και λεπτομέρειες για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σαλιού Λασισί.

Είπε πως κι εκείνος ήταν αρκετά… δραστήριος στο κρεβάτι.

«Λάμβανε ένα βουνό από γράμματα και φωτογραφίες από κοπέλες της πατρίδας του. Όταν επέστρεφε στην Ακτή Ελεφαντοστού, πήγαινε με 3-4 γυναίκες κάθε μέρα. Όταν επέστρεφε στην Ιταλία, χρειαζόταν σχεδόν έναν μήνα να συνέλθει. Τις πρώτες μέρες δυσκολευόταν, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ