Ο προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, κάθεται κι επίσημα στον πάγκο της ομάδας, ενώ πριν λίγα χρόνια… έζησε πραγματικά από θαύμα! Ο Ράιαν Μέισον απολαμβάνει τις δάφνες του να κάθεται στον πάγκο της Λονδρέζικης ομάδας. Όμως, ο ίδιος είχε αγγίξει τον θάνατο. Το κρανίο του συγκρατείται από 28 βίδες και 14 μεταλλικές πλάκες! Φυσικά, θεωρεί […]

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, κάθεται κι επίσημα στον πάγκο της ομάδας, ενώ πριν λίγα χρόνια… έζησε πραγματικά από θαύμα!

Ο Ράιαν Μέισον απολαμβάνει τις δάφνες του να κάθεται στον πάγκο της Λονδρέζικης ομάδας. Όμως, ο ίδιος είχε αγγίξει τον θάνατο. Το κρανίο του συγκρατείται από 28 βίδες και 14 μεταλλικές πλάκες! Φυσικά, θεωρεί τον εαυτό του ως «το πιο τυχερό αγόρι του κόσμου!».

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Ο Μέισον αποτέλεσε γνήσιο ταλέντο των Ακαδημιών της Τότεναμ. Μάλιστα, ξετρέλανε άπαντες καθώς σκόραρε σε μία σεζόν με την Κ18, 42 γκολ! Δεν του βγήκε όμως στην ομάδα, με τον Ποκετίνο να αποφασίζει να τον πουλήσει.

Η Χαλ δαπάνησε 13 εκατ. λίρες για λογαριασμό του, αποτελώντας έναν εκ των πιο ακριβών μεταγραφών στο κλαμπ.

Όλα πήγαιναν καλά, ήταν βασικός, ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Ώσπου ήρθε το μοιραίο απόγευμα του Γενάρη του 2017. Αναμέτρηση επί της Τσέλσι, με τον Μέισον να σηκώνεται στον αέρα και πέφτοντας να σφαδάζει. Το κούτελο του Γκάρι Κέιχιλ είχε… σμπαραλιάσει εκείνο του Μέισον.

Δείτε τη σοκαριστική φάση: 

Χρειαζόταν νοσοκομείο, με τις αποφάσεις του ιατρού να του σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή. Σχεδόν 61 λεπτά μετά το χτύπημα, ο Μέισον βρισκόταν στο χειρουργείο. Ευτυχώς τη… σκαπούλαρε, αλλά όχι φθηνά.

Ήθελε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, δε τα έβαλε κάτω. Μα εν τέλει δεν μπόρεσε! Έκανε σουτάκια και το κεφάλι του βούιζε απ’ τον ήχο. Στα 26 του έριξε τίτλους τέλους. Όμως, η Τότεναμ θα του έδινε την ευκαιρία να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο, από ένα άλλο πόστο.

Ξεχώριζε με τις ιδέες του και τα αποτελέσματα που είχε στις Ακαδημίες της ομάδας. Άλλωστε, κι εκείνος από εκεί ξεκίνησε.

Πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στο σήμερα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτέλεσε παρελθόν και ο Μέισον έλαβε ένα τηλεφώνημα. Ήταν ο Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος του πρότεινε να καθίσει στον πάγκο των μεγάλων, έως το τέλος της σεζόν.

Το ντεμπούτο του έγινε απέναντι στη Σαουθάμπτον. Η ομάδα του έχανε, όμως στο 90’ το πήρε το ματς! Με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να του αφιερώσουν αυτήν την ανατροπή. Άλλωστε, έγινε ο πιο νέος προπονητής στην ιστορία της Premier League.

Επιπλέον, σκληρό ματς είχαμε και στον τελικό το Λιγκ Καπ. Με τη Σίτι ναι μεν να κατακτά τον τίτλο, όμως η Τότεναμ να στέκεται σκληρό καρύδι. Και φυσικά, τον νεαρό Μέισον να «κοντράρει» στα ίσια τον τεράστιο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όσες μάχες κι αν χάσει στο χορτάρι ο Μέισον, δεν είναι σε καμία περίπτωση ηττημένος! Άλλωστε, η τεράστια ουλή με τα 45 ράμματα θα του θυμίζει συνεχώς πως είναι το πιο τυχερό αγόρι του κόσμου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ