Σε μια Ευρωπαϊκή βραδιά είχαμε μια ιστορία με τον Κακά,  Γκικς, και συμπρωταγωνιστής ο ήρεμος Γκατούζο. Ναι καλά διαβάσατε, ο ήρεμος και ψύχραιμος Τζενάρο και στο τέλος μια μεγάλη αγκαλιά. Πότε έγιναν όλα αυτά; Σε μια μεγάλη αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Γιουνάιτεντ – Μίλαν! Η ιστορία μας Όταν δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου είναι […]

Σε μια Ευρωπαϊκή βραδιά είχαμε μια ιστορία με τον Κακά,  Γκικς, και συμπρωταγωνιστής ο ήρεμος Γκατούζο. Ναι καλά διαβάσατε, ο ήρεμος και ψύχραιμος Τζενάρο και στο τέλος μια μεγάλη αγκαλιά. Πότε έγιναν όλα αυτά; Σε μια μεγάλη αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Γιουνάιτεντ – Μίλαν!

Η ιστορία μας

Όταν δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου είναι αντίπαλοι σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, λογικό είναι η αδρεναλίνη να είναι στα ύψη! Δεν υπήρξε καμία εξαίρεση και σε εκείνη την βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε έναν αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ράιαν Γκικς και της Μίλαν του Κακά!

Πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, πάθος, και ότι χρειάζεται για να παρακολουθείς ένα συναρπαστικό αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ουαλός προσπάθησε να σταματήσει τον Βραζιλιάνο, και τον έστειλε για χόρτα κανονικά με την δύναμη που έβαλε στο μαρκάρισμα του. Ο Βραζιλιάνος αφού συνέρχεται σηκώνεται αμέσως και αρπάζει τον Γκικς από το λαιμό και τα αίματα ανάβουν για τα καλά…

Football Memories on Twitter: "AC Milan ? Manchester United, Kaka ? Ryan Giggs #FootballMemories #FootballMemorabilia #kaka #ryangiggs #giggs #acmilan #rossoneri #milan #manchesterunited #manutd #mufc #forzamilan #mufcfan #mufcfans #mufcfamily ...

Ένα επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών ξεκίνησε και τα νεύρα να μην είναι ελεγχόμενα από καμιά πλευρά. Αλλά τελικά αυτό που φαινόταν σαν μια άσχημη στιγμή του αγώνα, τελικά έγινε ένα μεγάλο μάθημα σεβασμού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κακά μαζί με τον Τζενάρο Γκατούζο ξεκινήσαν να βρουν τον Γκικς με τον Ουαλό να είναι αρχικά αρνητικός σε κάθε είδους συζήτηση με τον Κακά. Ο Γκατούζο αναλαμβάνει σαν διαμεσολαβητής και εξηγεί στον Γκικς ότι επειδή ο Κακά δεν μιλούσε Αγγλικά, είχε πάρει τον λόγο εκ μέρους του, και είπε στον Ουαλό ότι η πρόθεση του Βραζιλιάνου ήταν να ζητήσει συγνώμη και όχι να συνεχίσει το επεισόδιο μεταξύ τους.

Μόλις κατάλαβε ο Γκικς τι ήθελε ο Κακά είπε στον Γκατούζο ότι όλα καλά και το θέμα έχει λήξη. Μόλις ολοκλήρωσε την μετάφραση ο Γκατούζο ο Κακά αγκάλιασε αμέσως τον Γκικς και στην συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν τις φανέλες τους.

Για τον Ράιαν Γκικς όπως είπε χρόνια αργότερα, εκείνη η στιγμή ήταν από τις κορυφαίες στην καριέρα του και δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Συμπέρασμα: Αυτό που κρατάμε είναι ότι ανακαλύψαμε την μοναδική φορά στην ιστορία του Γκατούζο που ήταν ο ψύχραιμος σε ποδοσφαιρική εμπλοκή. Μετά από αυτό νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ