Κανέλο Αλβάρες – Η ζωή συνέχεια μας εκπλήσσει με τις αληθινές ιστορίες της. Με πρωταγωνιστές απλούς ανθρώπους που πίστεψαν στο όνειρο τους, και τελικά πέτυχαν. Γιατί πάλεψαν, και το πίστευαν. Η πραγματική ιστορία του Νο1 μπόξερ στον κόσμο Κανέλο Αλβάρες.  Από τον Ιανουάριο του 2021, ο Σαούλ Αλβάρες Μπαραγκάν, πιο γνωστός ως Κανέλο Αλβάρες, κατατάσσεται […]

Κανέλο Αλβάρες – Η ζωή συνέχεια μας εκπλήσσει με τις αληθινές ιστορίες της. Με πρωταγωνιστές απλούς ανθρώπους που πίστεψαν στο όνειρο τους, και τελικά πέτυχαν. Γιατί πάλεψαν, και το πίστευαν. Η πραγματική ιστορία του Νο1 μπόξερ στον κόσμο Κανέλο Αλβάρες. 

Από τον Ιανουάριο του 2021, ο Σαούλ Αλβάρες Μπαραγκάν, πιο γνωστός ως Κανέλο Αλβάρες, κατατάσσεται ως ο καλύτερος εν ενεργεία μπόξερ στον κόσμο. Από τις πωλήσεις παγωτών στην κορυφή του κόσμου.

Δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια

Τη ζωή σου λένε πως την ορίζεις και αυτό έκανε και ο Κανέλο Αλβάρες. Ο παγκοσμίου φήμης Μεξικανός μποξέρ δεν πέρασε εύκολα παιδικά χρόνια, καθώς ήταν από μια φτωχική και πολυμελή οικογένεια.

Canelo Álvarez's $19,000 Shopping Spree Explains His Lavish Lifestyle

Ο Σάντος Σαούλ Αλβάρες Μπαραγκάν γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1990 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια με χαμηλό εισόδημα.  Ενώ έχει έξι αδερφούς και μια αδερφή, όλοι λάτρεις του μποξ.

Πούλαγε στο δρόμο νερό και παγωτό

Μάλιστα, μπήκε από μικρός στα βάσανα για να βοηθήσει την οικογένειά του.  Έτσι από την ηλικία των 5 ετών, άρχισε να πουλάει νερό και παγωτά στους δρόμους και στα λεωφορεία.

Τώρα που έγινε μεγάλος και τρανός, άνοιξε την επιχείρησή του με παγωτά γρανίτες με την ονομασία «Santos Sabores» για να θυμάται από πού ξεκίνησε.

Το παρατσούκλι στο σχολείο και το bullying

Πήρε το παρατσούκλι του «Canelo» που στα ισπανικά είναι η κανέλα, η οποία είναι ένα κοινό ψευδώνυμο για τα άτομα με κόκκινα μαλλιά.

Μάλιστα, εκφοβίστηκε σε νεαρή ηλικία και τον φώναζαν, επίσης, «Jícama con Chile». Το οποίο μεταφράζεται ως ένα μεξικάνικο γογγύλι με νιφάδες τσίλι και πρόκειται για ένα δημοφιλές σνακ στο Μεξικό.

Τον αποκαλούσαν έτσι λόγω των φακίδων του και ήταν ο λόγος που ξεκίνησε το μποξ για να ξεπεράσει το bullying.

«Μου πέταξαν ένα καροτσάκι λόγω του χρώματος των μαλλιών μου, λόγω των φακίδων μου. Στην πυγμαχία, η οικογένειά μου με στήριξε και βρήκα το πάθος και τον τρόπο να αφήσω τις κακές στιγμές πίσω μου» είπε ο Μεξικανός μποξέρ.

Η πορεία του ήταν ανοδική. Έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες βάρους.  Έχει ρεκόρ 54 νικών, δύο ισοπαλιών και μόλις μια ήττας. Από τον Ιανουάριο του 2021, κατατάσσεται ως ο καλύτερος ενεργός μπόξερ στον κόσμο.

Κάτω μόνο από Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι

Η περιουσία του σήμερα εκτιμάται σε 300 εκατομμύρια δολάρια, πέρα ​​από το γεγονός ότι το 2020 το εισόδημά του μειώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Είναι μέσα στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities στον κόσμο.  Από τους αθλητές, μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πάνω από αυτόν στη μισθοδοσία.

O Σαούλ Κανέλο Αλβάρες υπόγραψε με την αθλητική υπηρεσία streaming DAZN το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του αθλητισμού. Μία συμφωνία, που σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ίσως αλλάξει για πάντα τον κόσμο του αθλητισμού και των αθλητικών καναλιών.

Η ιστορική συμφωνία προβλέπει τουλάχιστον 365 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο Μεξικανός πυγμάχος θα παίρνει 73 εκατομμύρια το χρόνο, 6 εκατ. το μήνα, 1,5 εκατ. την εβδομάδα, 217.000.  Ανά ημέρα, 9.047 ανά ώρα, 150 δολάρια ανά λεπτό και 2,5 ανά δευτερόλεπτο.

Οι αγώνες του Αμερικανού σούπερ σταρ του Παγκόσμιου μποξ έχουν και το ρεκόρ. Έχουν πουλήσει περισσότερα από 24 εκατομμύρια PPV “εισιτήρια” που αντιστοιχούν στο ποσό του 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πλούτισε, αλλά δεν ξέχασε…

Στα social media, δείχνει τα ρούχα του από τις καλύτερες μάρκες, τη συλλογή ρολογιών και την αγάπη του για τα πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Προσεγγίζει όσους έχουν ανάγκη και δεν διαφημίζει το φιλανθρωπικό του έργο. Βοηθά πολλούς ανθρώπους και παιδιά στο Μεξικό.

Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο του 2020, ένα κορίτσι, η Λουπίτα, του έγραψε ρωτώντας τον εάν θα μπορούσε να υπογράψει τα γάντια της για να τα πουλήσει.  Ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για μια εγχείρηση και αποκατάσταση που ήθελε να κάνει.

Ο Κανέλο Αλβάρες πλήρωσε άμεσα και για την επέμβαση και για τη θεραπεία.

Τέσσερα παιδιά από διαφορετικές γυναίκες

Ο Κανέλο Αλβάρες είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 17 του. Ήταν αρραβωνιασμένος με τη Μαρισόλ Γκονζάλες, η οποία ήταν Miss Mexico Universe 2003 και αθλητική ρεπόρτερ για την Televisa Deportes. Πάντως, έχει τρεις κόρες και έναν γιο, όλα με διαφορετικές μητέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ