Φεντερίκο Βαλβέρδε: Το απίστευτο πεπρωμένο του παιδιού από τις πάνες Γεννημένος του 1998 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, ο «Φέντε» όπως τον αποκαλούν,  όταν ακόμα φορούσε πάνες μεγάλωσε με μία μπάλα στο χέρι και όχι με παιχνίδια που άλλα παιδιά είχαν τότε. Σήμερα, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ταξίδι […]

Φεντερίκο Βαλβέρδε: Το απίστευτο πεπρωμένο του παιδιού από τις πάνες

Γεννημένος του 1998 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, ο «Φέντε» όπως τον αποκαλούν,  όταν ακόμα φορούσε πάνες μεγάλωσε με μία μπάλα στο χέρι και όχι με παιχνίδια που άλλα παιδιά είχαν τότε.

Σήμερα, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ταξίδι του Φεντερίκο Βαλβέρδε φάνηκε να είναι προκαθορισμένο πριν από την παιδική του ηλικία στην Ουρουγουάη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο όταν ήταν ακόμα μωρό. Σε ηλικία 3 ετών, κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με την τοπική ομάδα, προκάλεσε αίσθηση σημειώνοντας ένα γκολ και κατά τον πανηγυρισμό του, έβγαλε το πάμπερς το οποίο φορούσε από την χαρά του, δείχνοντας το προς τους φιλάθλους στις εξέδρες. Μιλάμε για κανονική τρέλα!

Που του κέρδισε το ψευδώνυμο Niño del pañal (Το παιδί με τις πάνες). Αυτό του επέτρεψε να γίνει μασκότ σε μεγάλες ομάδες όπως η Πενιαρόλ και να συνοδεύει τους παίκτες στο γήπεδο. Το Little Fede άρχισε να ονειρεύεται το μεγαλείο. Όταν ήταν μόλις 4 ετών ο μικρός Φεντερίκο είχε ένα όραμα για το μέλλον του, στο οποίο είδε τον εαυτό του σε ένα τεράστιο στάδιο και όλοι οι υποστηρικτές ντυμένοι με λευκά φώναζαν το όνομά του. Αυτό θα μπορούσε να ήταν για οποιοδήποτε σύλλογο, αλλά σε ηλικία 11 ετών, ο Φέντε ήταν σίγουρος, “Μαμά, η ομάδα που ονειρευόμουν ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης!”

Real Madrid plan to extend Valverde contract and fortify it with a huge penalty clause | Real madrid, Real madrid players, Madrid

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2015 στην Πενιαρόλ και ήταν μαζί με τον μεγάλο θρύλο της Ουρουγουάης Ντιέγκο Φορλάν. Οταν έφτασε 15, κλήθηκε για πρώτη φορά από την Εθνική Ουρουγουάης Κ15. Ο Φεντερίκο έμαθε να εργάζεται σκληρά και ποτέ δεν σταματά μέχρι να επιτύχει τους στόχους του.

Αφού κέρδισε το πρωτάθλημα Ουρουγουάης, πέταξε για το κλαμπ των ονείρων του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ηλικία 18 ετών! Αφού έπεισε με τις εμφανίσεις του την δεύτερη  ομάδα της Ρεάλ και στην συνέχεια με τον δανεισμό του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο Φέντε πέτυχε το όνειρό του και τώρα είναι ουσιαστικό μέρος της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αυτός είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, που από τις πάνες ήξερε το πεπρωμένο του.

Ακολουθήστε το παράδειγμα του Φέντε, και μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στα όνειρά σας. Μέσω της σκληρής δουλειάς, θα καταλήξουν τελικά να γίνουν πραγματικότητα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ