Ακόμη μια… στροφή στην καριέρα για την Ελίς Κρίστι, καθώς η ίδια δουλεύει σκληρά ως delivery για να μαζέψει χρήματα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο. Η Σκωτσέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια στην παγοδρομία, Ελίς Κρίστι, εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα πίτσας, ώστε να βγάλει τα προς το ζην. Η ίδια εργάζεται ως delivery, στο κατάστημα της […]

Ακόμη μια… στροφή στην καριέρα για την Ελίς Κρίστι, καθώς η ίδια δουλεύει σκληρά ως delivery για να μαζέψει χρήματα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο.

Η Σκωτσέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια στην παγοδρομία, Ελίς Κρίστι, εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα πίτσας, ώστε να βγάλει τα προς το ζην.

Η ίδια εργάζεται ως delivery, στο κατάστημα της Pizza Hut στο Νότιγχαμ. Έπειτα από δική της αποκάλυψη, έγινε γνωστό πως έχει κάνει αρκετές δουλειές, διότι έγιναν περικοπές 8 εκατ. λιρών, ενόψει της προετοιμασίας της για το Πεκίνο.

Η ίδια αγωνίστηκε με την ομάδα της Βρετανίας στους δύο τελευταίους Ολυμπιακούς. Και όντως έχει κάνει πολλά στη ζωή της, καθώς η δουλειά… δεν είναι ντροπή.

Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, η Κρίστι ήταν αρκετά άτυχη. Μάλιστα, το 2014 την είχαν απειλήσει ακόμη και με θάνατο, επειδή έμεινε εκτός κούρσας των μεταλλίων.

Το 2018 είχε τραυματιστεί στα ημιτελικά των 1.500 μέτρων, ενώ είχε κάνει και Ολυμπιακό ρεκόρ, στα 500 μέτρα.

Η ίδια είχε περάσει πολλά, καθώς έδινε μάχη με την κατάθλιψη στο παρελθόν. Ενώ μεγάλο της όνειρο είναι κι ένα μετάλλιο στο Πεκίνο, ώστε να κλείσει όμορφα την καριέρα της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ