Το Κόκκινο Ποτάμι

Η Αναστασία Παντούση: Η πρωταγωνίστρια στο Κόκκινο Ποτάμι, και τι κάνει εκτός γυρισμάτων;

Η Αναστασία Παντούση: Η πρωταγωνίστρια στο Κόκκινο Ποτάμι, και τι κάνει εκτός γυρισμάτων; | sports365.gr

Πριν μπει σε ρυθμούς εντατικών γυρισμάτων η ηθοποιός το έριξε στις βουτιές.

Κόκκινο Ποτάμι -Η σπουδαία σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Το κόκκινο ποτάμι επιστρέφει για να ολοκληρώσει μια ιστορία που εξελίσσεται πλέον σε μια σημαδιακή περίοδο για την Ελλάδα. Μετά τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου, οι πρόσφυγες προσπαθούν να χτίσουν μια νέα ζωή στη μητέρα πατρίδα…

Ο Μανούσος Μανουσάκης έβαλε μπροστά τις… μηχανές και η υπερπαραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι Η συνέχεια» έχει αρχίσει και πάλι να κυλά… Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όσα είδαμε μας προϊδεάζουν για μια σειρά εφάμιλλη κορυφαίων ξένων σειρών εποχής, προσεγμένη ως την τελευταία της λεπτομέρεια.

Η Αναστασία Παντούση απόλαυσε κι εκείνη με τη σειρά της τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας διακοπές. Η ηθοποιός που υποδύεται τη Ιφιγένεια στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» που θα προβληθεί η συνέχεια της σε λίγες ημέρες στο OPEN πριν ξεκινήσει τα εντατικά γυρίσματα το έριξε στις βουτιές.

Παντούση

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει μιας και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Η 31χρονη ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών το βράδυ της Δευτέρας στην παράσταση  «Προμηθέας Δεσμώτης» για να δει από κοντά και να καμαρώσει τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, που πρωταγωνιστεί.

Οι δυο τους κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά το τέλος της παράστασης δεν είπαν «όχι» στην κοινή φωτογράφισή τους. Εξάλλου και οι δύο πρωταγωνιστούν στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Πριν λοιπόν μπουν σε ρυθμούς γυρισμάτων είχαν επισκεφθεί την Λευκάδα και η Αναστασία Παντούση είχε δημοσιεύσει κάποιες στιγμές από την απόδρασή τους στο νησί του Ιονίου. Δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες αλλά όπου υπάρχει φωτιά…υπάρχει και καπνός. Ο Ιωάννης Παπαζήσης μάλιστα το ίδιο διάστημα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη Λευκάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Το Κόκκινο Ποτάμι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ