The Voice-Spoiler:  Ένα από τα προγράμματα που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι και το «The Voice». Το talent show μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου. Νωρίτερα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 όπου σημείωσε και πάλι πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως είναι λογικό, το show θα υποστεί αλλαγές […]

The Voice-Spoiler:  Ένα από τα προγράμματα που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι και το «The Voice». Το talent show μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου.

Νωρίτερα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 όπου σημείωσε και πάλι πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως είναι λογικό, το show θα υποστεί αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που σας τις έχουμε κάνει γνωστές, η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην καρέκλα των κριτών.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση για δύο σεζόν παίρνοντας τη θέση του Κωστή Μαραβέγια.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει στο νου του δύο ονόματα για να καλύψει το κενό της Ελεονώρας: Τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Τριαντάφυλλο τον οποίο εκτιμά, συμπαθεί ιδιαιτέρως αλλά και του αρέσει τόσο η φωνή του όσο και τα τραγούδια του!

Επαφή έγινε και όπως λέει η πιάτσα ο Ντάφυ είναι αυτός που θέλει ο Ατζούν αλλά…

Αν ο Τριαντάφυλλος δεν έχει πρόβλημα με τις άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, δεν αποκλείεται να δούμε την μεγάλη έκπληξη.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει δελεαστική πρόταση στον… Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο τραγουδιστής είχε απορρίψει παλαιότερα ανάλογες προτάσεις, ωστόσο τώρα δείχνει πιο θετικός.

Υπήρχε και μία σκέψη για να έρθει κάποιος από τη νέα τάση της εποχής τους τραπερς όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο κάτι τέτοιο διότι εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει χημεία μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής και πιο πιθανό είναι να δημιουργούνται εντάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του «Fame Story» στον ΑΝΤ1 όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Κωνσταντίνος Αργυρός η ο αγαπημένος Ντάφυ του κοινού;

Θα ξέρουμε σύντομα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ