Μια παίκτρια του «The Bachelor» την οποία είχε απορρίψει το μοντέλο κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είναι η εκλεκτή.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ξανά ερωτευμένος. Ο «The Bachelor» φαίνεται πως είχε μεγάλη πέραση στις υποψήφιες κοπέλες του ριάλιτι. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλα για τη νικήτρια, Αθηνά New York. Ουσιαστικά ήταν το μοναδικό ζευγάρι του διαγωνισμού παγκοσμίως που δεν ήταν ποτέ ζευγάρι.

Ο γοητευτικός άνδρας ήρθε να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες, και η Αθηνά σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, να λέει τα δικά της. Δεν είναι ζευγάρι πια είπε η Ελληνοαμερικάνα. Γιατί πότε είσαστε ζευγάρι Αθηνά με τον Αλέξη και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Μια παίκτρια του «The Bachelor» την οποία είχε απορρίψει το μοντέλο κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είναι η εκλεκτή. Μάλλον άλλαξε γνώμη ο Αλέξης Παππάς, και σύμφωνα με πληροφορίες με την 19χρονη Κύπρια είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες.

Μάλιστα έκαναν και το βήμα παραπάνω και διασκέδασαν μαζί στα γενέθλια του ηθοποιού, που είχε τα γενέθλια του.

Στο νυχτερινό κέντρο που είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Αλέξης Παππάς το βράδυ της Παρασκευής. Μαζί με την Άννα Ζένιου, και τους Μαριάλενα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους φίλους διασκέδασαν μέχρι πρωΐας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Bachelor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ