Ο Σάκης μια χαρά στα επαγγελματικά του, και με τα χρήματα του survivor έκανε το μπουστ που ήθελε στις επιχειρήσεις του, και με την Μαριαλένα μαζί και όλα πάνε καλά.

Σάκης και Μαριαλένα, ένα ζευγάρι που έγινε γνωστό από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αλλά δεν θα μπορούσαν να μείνουν πολύ μακριά από το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Ο Σάκης μια χαρά στα επαγγελματικά του, και με τα χρήματα του survivor έκανε το μπουστ που ήθελε στις επιχειρήσεις του, και με την Μαριαλένα μαζί και όλα πάνε καλά.

Ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα μαζί.

Καθημερινά Survivor 5 Spoiler

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του NassosBlog, M,εγάλο «μπαμ» μαθαίνω ετοιμάζεται στον ΣΚΑΪ και πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από το «Love It».

Όλο και περισσότεροι στο Φάληρο θεωρούν πως η ευκαιρία είναι ιδανική για να αποχαιρετήσει οριστικά η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και στη λογική άλλων συμβολαίων (Αντελίνα, παλαιότερα Λιάγκας κτλ) η wannabe Μενεγάκη της Κρήτης να κάθεται και να αμοίβεται κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν οπότε και θα λήξει το συμβόλαιό της.

Ποια είναι η νέα σκέψη; Μια νέα εκπομπή για το «Survivor» διάρκειας μιάμιση ώρας που δεν θα λέγεται «Survivor Panorama» αλλά «Survivor Extra» με παρουσιαστές το δίδυμο Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην παίκτες να εναλλάσονται σε θέσεις σχολιαστών και αποσπάσματα που είτε θα προβάλλονται το ίδιο βράδυ ή αποκλειστικά βίντεο που δεν χωρούσαν στο επεισόδιο της ημέρας.

Και επίσης μια φορά την εβδομάδα τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω…

*Να δούμε αν θα είναι το πρώτο ζευγάρι από ριάλιτι που θα φάμε κουφέτα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ